1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Esőben is futottak az Őszköszöntő napon

Esőben is futottak az Őszköszöntő napon

 

A lakiteleki Őszköszöntő naphoz már hozzátartozik a futás is, amit ezúttal nem a Templom tér körül rendeztek meg, hanem az általános iskolánál.

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a futókat, mert nem csak esett, de szakadt az eső. Ez azonban senkit sem zavart, mert sokkal többen voltak, mint az előző évben. A gyerekek közül néhányan esőkabátba futottak, hogy ne ázzanak meg, míg a felnőttek könnyebb szerelést választottak. Először az óvodások indultak, akiknek kétszáz métert kellett teljesíteniük, az alsó tagozatosoknak négyszázat, míg a felsősöknek 1500 métert a felnőtteknek, pedig háromezret.

Különösen a Balla és a Magyar család tett ki magáért, mert Balláéknál a két gyereken kívül az anyuka, Magyaréknál pedig az anyukán kívül az apuka is versenyzett. Ők három aranyéremmel tértek haza, míg a Balla család kettővel és egy bronzzal.

Eredmények, óvodás lányok: 1. Magyar Mira, 2. Henrich Lenke, 3. Krizsány Saci. Fiúk: 1. Vass Balázs, 2. Gulyás Péter, 3. Cseh-Kiss Balázs. Alsó tagozatos lányok: 1. Balla Vivien, 2. Gulyás Biborka, 3. Aszódi Kincső. Fiúk: 1. Magyar Dani, 2. Kotvics Dominik, 3. Balla Dániel. Felső tagozat lányok: 1. Simonyi Martina, 2. Szuetta Blanka, 3. Kovács Ivett. Fiúk: 1. Harabula Patrik, 2., Gercsi Roland, 3. Anka Gyula Benedek. Nők: 1. Balláné Falusi Andrea, 2. Tóth-Péli Emőke, 3. Palovitsné Csatlós Irén. Férfiak: 1. Magyar Péter, 2. Tamásy Krisztián, 3. Szabó Csaba.