1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Bács-Kiskun megyei csapat volt a legjobb

A II. Országos Tűzmegelőzési Szakmai Vetélkedőn a tűzmegelőzési szakterületen dolgozók mérhették össze tudásukat, ahol – szoros küzdelemben – a Bács-Kiskun megyei csapat bizonyult a legjobbnak.

 
 

A területi verseny résztvevői közül az első három legjobb eredményt elért induló jutott tovább az országos versenyre.

 
 

Az országos szakmai vetélkedő három fordulóból állt, és mindegyik feladat megoldása megkövetelte a naprakész, pontos tudást. A feladatok felölelték a tűzmegelőzési ismereteket különös hangsúlyt fektetve az országos tűzvédelmi szabályzatra, a kéményseprő-ipari közszolgáltatás jogi szabályozására és az építési termékek tűzvédelmi teljesítmény igazolásának szabályaira.

 

A következő szakmai versenyig a Bács-Kiskun megyei csapat polcán csillog a vándorserleg. A győztes csapat tagjai eredményességi sorrendben: Schmidt Károly tű. alezredes, hatósági osztályvezető, Bajai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Dékány Balázs tű. főhadnagy, hatósági osztály kiemelt főreferens, Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Molnár Antal Róbert tű. alezredes, hatósági osztályvezető, Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Fotó: Barta-Vámos László tű. őrgy. és Jóri András